top of page

Szolgáltatásaink

3d-house-model-with-modern-architecture (1).jpg

Új lakóépület építése
(családiház, villa, társasház…)

Megkereséseink jelentős része új épületek kivitelezésére irányul. Ebben az esetben a beruházó már telekkel, engedéllyel és kivitelei tervekkel, több esetben már műszaki ellenőrrel rendelkezik. Ebben a munkában biztosítjuk szakértelmünket és segítünk a megrendelői igények érvényesítését a kivitelezésben is.

combining-contrasting-realistic-wireframe-images-lavish-mansion.jpg

Lakóépület
felújítása

Sok esetben előfordul, hogy egy meglévő épület már részben rendelkezik azokkal a paraméterekkel melyet a beruházó szeretne vagy a helyi adottságok nem teszik lehetővé, hogy új ház épüljön. Ebben az esetben forog fenn a felújítás fogalma. Ilyenkor fontos tudni, hogy mit érdemes és mit javasolt bontani, Milyen esetben elengedhetetlen az új szerkezetek építése. Ebben nyújtunk műszaki és gazdasági támaszt megrendelőinknek.

bearded-man-with-beard-bearded-male-brutal-men-plaid-jacket-brutal-man-guy-are-sitting-the

Műemléki épületek
felújítása

Az elmúlt években a műemlék épületek felújításával kapcsolatos közreműködéseink jelentősen megnőttek. Ismeretes, hogy egy ilyen épület esetében más technológiák, más anyagok körültekintő felhasználása kiemelt prioritást élvez. A műemléki szempontok figyelembevétele nem csak tervezéskor, hanem a kivitelezés első napjától az átadásig végig kiséri a beruházást. Azonban a munka elkészültével páratlan esztétikai megjelenéssel büszkélkedhetünk.

shot-panoramic-composition-empty-interior.jpg

Csarnoképítés

A csarnoképítésben speciálisan ötvöződik a szakmai beruházók letisztult és határozott elképzelése és a magán megrendelők irányába szükséges rugalmas kivitelezői magatartás. Ebben a munkában biztosítjuk szakértelmünket és segítünk a megrendelői igények érvényesítését a kivitelezésben is.

crop-architect-opening-blueprint.jpg
crop-architect-opening-blueprint.jpg

Felelős Műszaki

Vezetés

Szakszerű és felelőségteljes kivitelező szerepében fontos és jogszabályi kötelezettség is a Felelős műszaki vezetés. Ezt természetesen saját beruházásainkon cégvezetői szinten biztosítjuk, azonban sok esetben felkérnek, hogy más beruházásokon is lássuk el ezt a feladatot. Ilyenkor állunk megfelelő műszaki előkészítés, szakmai partnerek és beszállítók közreműködésével megrendelőink rendelkezésére.

3d-rendering-modern-high-end-architecture-project-with-hand-sketching-drafting.jpg

Felelős Műszaki

Ellenőrzés

Magán megrendelők esetében sokszor elhangzik, hogy „nem az első házamat építem”. Ennek ellenére kevesen vannak tisztában egy beruházás pontos menetével, felelőségek és feladatok határaival. Ebben tud segíteni egy megfelelő Műszaki ellenőr aki jogszabályi kötelességein felül a beruházás megvalósításához „hozzá is tesz”!

architecture-nature-merge-modern-design-generative-ai.jpg
Valósítsa meg álmai beruházását
és kérje ingyenes konzultációnkat
bottom of page