top of page

Ismerje meg vállalkozásunkat

Üdvözöljük a T-Hof Bau Kft-nél, a szakmailag felkészült, megbízható és elismert építőipari vállalkozásnál.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy kivitelezői múltunk már két generációra tekint vissza és ez idő alatt cégfilozófiánk és a minőség iránti elkötelezettségünk változatlan maradt.

A T-Hof Bau Kft-nél így elmondható, hogy több tízéves tapasztalattal rendelkezünk a lakás- és házfelújítás terén, és büszkék vagyunk arra, hogy széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk minden ügyfelünk számára. Vállalatunk kiemelkedő minőséget és kiváló munkát nyújt, amely a legmagasabb iparági szabványoknak megfelel.

THOFBAU_logo_final_02s.jpg
architectural-design-building-architecture-building-facade-with-multiple-windows-tall-buil

Szolgáltatásaink közé tartozik az új építés, felújítás és Műemléki épületek teljes felújítása. Legyen szó lakóházakról, irodaházakról, üzleti komplexumokról, templomokról, tornatermekről, szállodákról, mi képesek vagyunk a projektek teljeskörű megvalósítására, a tervezés közreműködésétől kezdve a kivitelezésig.

A minőségi munka szavatolásához a T-Hof Bau Kft minden projektjéhez projektvezetőt rendel, aki koordinálja a munkafolyamatokat, ellenőrzi a minőséget és biztosítja, hogy az ügyfelek minden lépésben tájékoztatást kapjanak. Projektmenedzserünk feladata, hogy gondoskodjon arról, hogy a kivitelezés gördülékenyen haladjon, a határidőket betartsuk, és az ügyfelek elégedetten vehessék birtokba épületüket.

A T-Hof Bau Kft minden esetben gondoskodik a projektek építőanyag ellátásáról, így Megrendelőinknek nem kell foglalatoskodniuk ezen feladatokkal! Sokéves sikeres kapcsolatunknak köszönhetően megbízható beszállítókkal biztosítjuk a minőségi anyagokat és eszközöket.

 

Válassza a T-Hof Bau Kft-t, és biztos lehet benne, hogy egy megbízható, professzionális és elkötelezett vállalkozással valósítja meg beruházását! Célunk, hogy Megrendelőink olyan épületeket tudjanak használatba venni, ami egyezik megálmodott elképzeléseikkel és hosszú éveken keresztül szolgálja igényüket! 

 

Tegye meg az első lépést beruházásának megvalósításához és lépjen kapcsolatba velünk ma!

A T-Hof Bau Kft készen áll, hogy közreműködjön beruházásában. 

 

„Szenvedélyünk az építés”

Alap értékeink

Szakértelem

Folyamatos képzéseken való részvétel

Tapasztalat

Kivitelezői tapasztalatunk 3 generációra nyúlik vissza

Minőség

Minősített anyagok és vállalkozók alkalmazása

29570543_1619490338099636_8780431828783294509_n.jpg

Hofstädter Tamás

tulajdonos

Szakmai tanulmányaimat a Schulek Frigyes Építőipari Szakközépiskolában kezdtem, ahol 2000-ben érettségiztem és 2001-ben Technikusi Oklevelet szereztem. Majd az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán Műszaki Menedzser szakon szereztem diplomát 2006-ban. 

Ezt követően a Hídépítő Zrt Magasépítési igazgatóságának munkahelyi mérnöke majd később építésvezetője lettem. Munkáim során Adonyban intervenciós gabonatárolót, Pollack Mihály téren mélygarázst, Tabon, Lengyeltótin, Marcaliban és Nagyatádon tanuszodát építettem. 

 

Majd 2008-tól a tanultakat kamatoztatva a Hofstädter cégcsoport különböző területeinek a vezetését végeztem és végzem a mai napig.

 

A munkám során megtanultam, hogy mit jelent A Hofstädter minőség és szorgalom melyhez édesapám kiváló mentorként szolgál.

bottom of page